Saturday 3 August 2013

Jūnijs/Jūlijs tukšinieki

Aloha ! :) 
Šoreiz tukšinieki pa diviem mēnešiem, jo kā jau zināms, mans vecais blogs aizgāja pa burbuli... līdz ar to, iekrējās izlietotie produkti :)


  1. Swarzkopft Gliss hair repair kondicionieris - pērku atkārtoti , kamēr neesmu atradusi jaunu kondicionieri pērko šo. Zinu, ka šis kondicionieris padara manus matus mīkstākus :) 
  2. Happy Care dušas želeja - viens no pirmajiem pirkumiem, kad ierados šeit Spānijā. Dušas želeja piesaistīja, jo maksāja 1 eiro un smaržoja vienkārši fantastiski :)
  3. Aloe Vera ķermeņa losjons - tāpat kā dušas želeja maksā gandrīz vienu eiro (1,05), tika pirkts pēc ieteikuma. TIešām labs krēms, labs arī uz apsauļotas ādas. Nomierina un pabaro :) 
  4. Babaria krēms pēdiņām - labs mitrinātājs, smaržo neuzbāzīgi. Labi nomierina, atvēsina pēdiņas pēc smagas darba dienas.
  5. Garnier Essencials - sējas tīrāmais līdzeklis, ļoti patīk :) 
  6. Ecran Aftersun pieniņš - pēc sauļošanās krēms... labākais, ko līdz šim esmu atklājusi pēc sauļošanās un uz apsauļotas ādas.
  7. Avon Maxi Tan sauļošanās krēms - pirkts atkārtoti, patīk smarža ( tik ļoti pierasta, ka vienmēr atgādina vasaru ), labi kalpo :)
  8. Tai & Jon forest fragrances for your skin - smarža atgādina zemeņu jogurtu :) smarža ilgi turās :)
  9. Beuaty Formulas Deep cleansing nose pore strips & cleansing face pore strips - labas uzlīmes, šeit nedaudz lētākas kā LV :) 
  10. Maybelline One By One voulume express mascara - kalpoja ļoti labi, tiešām laba tuša :) 
  11. Mazās fake smaržiņas (4 gab.) ideālas ceļojumiem, smaržas smukas, bet ne vienmēr atbilst orģinālam. Kāpēc ne, ja smarža turās ilgi un smaržo smuki, un lēti :D


Paskatījos citu meiteņu tukšās taras, vienai dikti daudz, citai mazāk :) 

Kas ir tas, ko Tu izlieto visbiežāk, šampūns, lūpu krāsa u.t.t ?

4 comments:

Pelīte said...

Es visvairāk izlietoju tieši matu kosmētiku. Taču arī skropstu tušas man kaut kā ļoti ātri izlietojas. Var teikt, ka neviena tuša neiet ilgāk par 2 mēnešiem. :)

Vai Tev netraucē, tā Gliss Kur kondicioniera smarža? Man liekās pārāk uzbāzīga,tieši tā iemesla dēļ šo produktu nemaz neizlietoju līdz beigām.

Anonymous said...

tas avon produkts ir paštonējošs krēms? ja jā tad neizskatās pārāk orandžs vai dzeltens?

Unknown said...

ar tušām, man tieši tas pats :), un matu līdzekļi aiziet visvairāk :)

ja godīgi, tad man patīk Gliss Kur smarža :P

Unknown said...

Nav tonējošais :) Bet iedeguma veicinošs :)